Så får du råd att resa till Disneyland i Paris

Tycker du om seriefigurer och Disneyfilmer? Då ska du åka till Disneyland i Paris. Sälj dina guldsmycken och få råd med en riktigt rolig och minnesvärd semester.

Sälja guld

Har du guldsmycken som bara ligger i badrummet, på banken eller i ett smyckeskrin? Då är du rikare än du anar. Guldpriset är högt just nu och du kan enkelt tjäna pengar på guldsmycken som du inte använder. Halsbandet som du fick av ett ex som du knappt kommer ihåg eller ringen du köpte i Madrid. Sälj inte fina saker som har ett personligt värde för dig, som släktklenoder, men guldsaker som du egentligen inte bryr dig om. Det är mycket bättre att du använder pengar till något roligt som ger dig mycket glädje. Du vill så klart få så bra betalt som möjligt. Då ska du sälja guld till Diamantbrev som betalar bäst på den svenska marknaden. Det är ett renommerat företag med över 10 000 nöjda kunder. Inom 24 timmar har du tusenlappar på kontot.

Res till Disneyland

Det är underbart att resa, särskilt till ett roligt och fantasifullt ställe som Disneyland. Om du gillar seriefigurer och berättelser är det den bästa nöjesparken i hela Europa. Tjänar du riktigt bra på dina guldpengar kan du rent av resa till USA och besöka Disneyland i Florida eller Kalifornien. Något som bör stå på alla Disney-fans bucket list. För att göra resan så billig som möjligt är det smart att boka både hotell och flygbiljetter i god tid. Du kommer också att spara in tusenlappar på att resa utanför säsong eller under sen vår eller tidig höst. Om du åker under sommaren kommer det att vara jättemycket folk och du kommer stå mer i kö än att verkligen åka åkattraktioner. I år firar Disneyland 30-årsjubileum, så då kommer det även hända lite extra mycket i parken.

Träffa dina favoritfigurer

Det finns så mycket att göra i Disneyland. Själva parken är uppdelad i två delar. Därför är det klokt att du bor på hotell vid Disneyland och köper biljetter för två dagar. Så att du finner träffa alla dina favoritfigurer, se paraderna och åka berg-och-dalbanorna flera gånger.