Adidas samarbetar med välkända seriefigurer

Det klassiska sportmärket Adidas var tidigt ute med att göra stora samarbeten med såväl sportstjärnor, stora artister samt fiktiva figurer för att nämna några. Många av deras samarbeten har blivit ikoniska och det finns flera värdefulla plagg och skor där andrahandsvärdet ligger på många tusenlappar. Just fiktiva karaktärer är något de arbetat mer med under de senaste åren och det har blivit flera kollektioner med seriefigurer som till exempel Hello Kitty och The Simpsons samt flertalet av Disneys kända figurer.

Märkeskollektioner för barn

Vissa tecknade hjältar och figurer tröttnar vi aldrig på oavsett om vi är barn eller vuxna. En av de bäst säljande kollektionerna Adidas har haft är deras samarbete med Star Wars, där både dam-, herr- och barnkollektionerna försvann i rasande takt efter lanseringen. Hos onlinebutiken kidsbrandstore.se säljs märkeskläder för barn till riktigt bra priser. Sportiga märken såsom Adidas och Nike blandas med de senaste trenderna från bland annat Kenzo och Acne. Här finns både tillfälliga limited edition-varor och klassiska, tidlösa plagg för den modemedvetna tonåringen eller det välklädda barnet.

Hög omsättning för tillfälliga kollektioner

När det gäller Adidas tillfälliga samarbeten gäller det att vara snabb för att få tag i de plagg man på förväg spanat in. Ofta tar de slut på hemsidan i en rasande fart efter lansering. Hos återförsäljare kan plaggen finnas kvar lite längre, och de mindre populära varorna brukar man kunna fynda på rean i efterhand om man har turen med sig.

När det gäller deras mest populära samarbeten, såsom olika Disney-samarbeten och de omåttligt populära kollektionerna med The Simpsons, var det många som köade till butikerna för att hinna få tag i de önskade kläderna. Fördelen med att shoppa online är förstås att man slipper detta och istället kan sitta i lugn och ro hemma i soffan eller på kontoret och klicka hem plaggen.

Mer än bara sneakers

För många går tankarna direkt till sportskor och sneakers när de hör namnet Adidas. Men det stora sportmärket tillverkar också mängder av kläder, både träningskläder och mer casual wear. De har till och med i flera kollektioner lanserat kostymer och klänningar som är värdiga en finare middag eller tillställning.

I nästan alla samarbeten de gör är trots allt deras sneakers fortfarande i centrum. Träningstights, t-shirts och hoodies brukar också vara inräknade även i de mindre kollektionerna. För den som vill ha ett par lite mer unika sneakers eller vill överraska barnen med deras favoritkaraktär på fötterna är Adidas ett väldigt säkert kort. Bortsett från designen håller de väldigt hög kvalitet och de olika modellerna passar för alla fötter och olika aktiviteter. Det är helt enkelt en bra investering för alla och en kul chans till att få känna att man har något unikt som sticker ut lite extra.