Sysselsätt dina barn med klistermärken och tecknat

Tecknade serier kan vara mycket mer än skratt och underhållning. Det är nämligen ofta ett tidigt sätt för barn att lära sig nya saker. Tecknade serier introducerar barnen på ett avslappnat sätt till färger, karaktärer och nya ord. Närmare bestämt har det följande otroliga fördelar:

  • Stimulerar fantasin.
  • Utökar ordförrådet.
  • Övar fingerfärdigheten.
  • Lär sig ljud och uttal.

Det kan vara en nyttig distraktion för barn att titta på tecknat om du är upptagen med andra sysslor i hemmet. Å andra sidan vill du kanske inte alltid att ditt barn sitter stilla passivt, utan att barnet gör något mer aktivt. I så fall är klistermärken en utmärkt distraktion med liknande fördelar som tecknade serier. Klistermärken kan hålla ditt barn sysselsatt i timmar och vara en perfekt aktivitet vid exempelvis internetstrul eller strömavbrott. Du hittar ett brett sortiment på billiga klistermärken hos eStore som låter ditt barn använda sin koncentrationsförmåga och kreativitet.

Varför inte slå till och köpa en rulle med 500 emoji-klistermärken för 129 kronor? För närvarande har denna produkt 70 kronor rabatt. Med dessa klistermärken behöver du aldrig mer gissa vilket humör ditt barn är på!

Fortsätt läsa för att läsa om tre olika sätt som tecknade serier och klistermärken stimulerar barns utveckling!

Stimulerar barns utveckling

1. Fantasin – Att låta barnet vara sysselsatt med något kreativt och underhållande ökar barnets fantasiförmåga. Det motiverar barn att prova på nya saker som ökar deras självförtroende.

2. Ordförråd, språk och uttal – Genom att höra hur andra pratar på TV lär sig barn att använda rätt tonfall och uttal. Det exponerar även barn för en mängd nya ord som utökar deras ordförråd, bland annat siffror, färger samt djur- och växtnamn. Använd tecknade serier i kombination med klistermärken för att lära dem orden utantill på ett pedagogiskt och engagerande sätt.

3. Fingerfärdighet – Eftersom klistermärken är små och tunna kräver de en noggrann hantering med fingrarna. Med övning tränar barnet upp sin fingerfärdighet med fingertopparna.